Music Artwork

 

Bewust of misschien onbewust doet de vormgeving van jouw favoriete plaat stiekem heel veel met waarom je deze zo goed vindt. Als het artwork voorbij komt, denk je gelijk aan de muziek en wat het met je deed en nog steeds doet. Best belangrijk dus!

Het leeuwendeel van de portfolio van DPGV bestaat uit artwork voor CD’s en LP’s. Heeft jouw band een plaat opgenomen en wil je de sfeer van de plaat overbrengen op het artwork? Lees hieronder verder over belangrijke punten waar je op moet letten.

Camp High Gain – Run

4 augustus 2020

Steele Justice – Acid Love

19 mei 2020

Melodic Punk Style

9 april 2020

Stitchfork

9 april 2020

I Against I

9 april 2020

Rocket Fuel

9 april 2020

Shield Recordings

9 april 2020

Sidewalk

9 april 2020

FOD

8 april 2020

Casper

8 april 2020

Dowzer

8 april 2020

Het is meer dan alleen een gaaf frontje!

Natuurlijk is het meest herkenbare aan een plaat de frontcover. Laten we voorop stellen, vooral nu met de digitale streamdiensten, dat de frontcover het meest bekeken element is.

Maar échte platenverzamelaars en muziekliefhebbers zullen het eens zijn, dat de setlist, de teksten en de credits net zo belangrijk zijn. En dat is ook zo. De songteksten moeten kloppen en duidelijk leesbaar in het boekje komen te staan en de producer, bandleden en andere onmisbare personen vinden het ook fijn om vermeld te staan uiteraard.

Er komt dus zeker meer kijken dan ‘een tof fotootje, logo erboven knallen en hop op Spotify’ als jij je plaat professioneel uit wil brengen. Voor vragen, tips, informatie kun je vrijblijvend contact opnemen!

Bekijk ook

Branding

De uitstraling van je bedrijf begint met de juiste branding.
Of makkelijker gezegd: Je logo en huisstijl.

Flyer/Print

Een verzameling van designs voor flyers, cadeaubonnen en ander drukwerk, maar ook online banners voor social media.

Merchandise

Van stoere shirtdesigns tot aan een groot aantal zip hoodies bedrukt en wel aan de deur geleverd.

Illustratie

Voor als je een leuke cartoon, gave illustratie of grappige karikatuur nodig hebt.

Media

Het is een héél breed begrip, maar voor als je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld een videomontage of een exclusieve jingle.

Interesse? Vraagje?